Senaste tiden

Hejhejbloggen. Vi har varit for lata for att skriva p ett tag o nu har jag inte tid heller men ska forsoka.

Vi var i Hervey Bay och vantade pa att fa aka ut till Fraser Island i nastan en vacka eftersom cyklonen Hamish hotade att ga in over land. Vi bara vantade, spelade lite dator, laste mycket och umgicks. Kylde helt enkelt. I Fredags fick vi aka ut till on och kora 4wd i gyttjan, riktigt hardcore. Vi hade det bra o sag masa fina saker , platser och djur. I sondags kom vi tillbaka pa eftermiddagen och pa kvallen akte vi ner mot Noosa - dar ar vi idag.
   Planen ar att aka ner till Sydney till den 21a for da aker Josef hem och sen salja bilen innan jag o Simon aker hem den 28e respektive den 29e.
   Det kanns saklart kanstigt att komma hem man jag har liksom forsonats med tanken och nu borjar jag langta hem istallet. Det ska bli kul att aterse gamla Gotland och familjen och alla andra.

Erik

Hervey bay

Hejhej bloggen
igår åkte vi med vår fina bil de tre timmarna söderut till Hervey Bay. Kvällen ägnades åt att göra sig i ordning inför morgondagen då vi skulle åka ut till sandön Fraser Island. Gick upp, frukost, förväntningar och inpackning i bilarna när  faxet från regeringen kom. Fraser island är stängd och inga båtar får utgå från hamnen på grund av en cyklon som närmar sig norrifrån. Besvikna blev vi visst, men bättre kvar här än cykloninstängda ute på ön. Antagligen kommer vi kunna åka ut om några dagar men exakt när är tydligen jätteosäkert. Om omstängdigheterna vill ska vi imorgon hjälpa till att förstärka fönstren på hostelet och flytta ner i källaren. Motorvägen norrut är avstängd. Med andra ord är stormen/orkanen rätt allvarlig.
   Erik

1770 igen

Ja, da ar vi i 1770 o chillar. Tyvarr blev Adam sjuk av nagot i Noosa (luftkonditioneringen?) och har smittat ner alla. Sa nu ar vi alla sjuka och det ar valdigt varmt och fuktigt. En harlig kombination.
   Har kopt tredje boken om Eragon och laser valdigt mycket.

Erik

Noosa encore

Hejhejbloggen

Nara inpa att jag skrev forra inlagget fick jag ett samtal fran Linnea ifran Hudik. Patrik, Danne och hon bodde ratt billigt i ett jattefint och lyxigt hus i Noosa och tyckte att vi mycket val kunde komma dit och bo. Vi var inte sena att haka pa och senare men anda samma dag kom vi fram till deras hus i fina gamla Noosa dar vi varit forut. Vi kande lite nostalgikanslor nar vi atersag de bakanta vyerna. Dagarna har gatt at att chilla, glida runt i stan, tva strandbesok, matlagning, musiklyssning och pa vissa kvallar lite festiviteter. Nan dag efter vi kom hit kom aven Micke Boberg, van fran klassen, hans flickvan Lisen och deras van Cecilia och gled in i huset. Nu splitras ganget, vi drar till 1770 idag, Micke o Co drar till Freser Island och sa gor Linnea o Co. Vi ska vanta i 1770 pa att Sofia ansluter och sen blir det Fraser Island for oss med. 
  
En annan rolig sak som hande var att vi var pa Ikea i Brisbane pa vagen upp hit till Noosa. Det ar tidsomstallning pa en timme nar man kor norrut till Brisbane sa vi stod i parkeringshuset och vantade klockan tio nar de oppnade-trodde vi. Vi fick vackert vanta en timme till. Hur som helst hade vi riktigt roligt och mysigt inne pa Ikea och var dar sakert 2-3 timmar. Och vem traffar man da pa Ikea? Jo, Mikael Boberg i enen hog person. Varlden ar liten.
  
Idag ar det 28 dagar tills jag aker hem.

Erik

RSS 2.0