Hervey bay

Hejhej bloggen
igår åkte vi med vår fina bil de tre timmarna söderut till Hervey Bay. Kvällen ägnades åt att göra sig i ordning inför morgondagen då vi skulle åka ut till sandön Fraser Island. Gick upp, frukost, förväntningar och inpackning i bilarna när  faxet från regeringen kom. Fraser island är stängd och inga båtar får utgå från hamnen på grund av en cyklon som närmar sig norrifrån. Besvikna blev vi visst, men bättre kvar här än cykloninstängda ute på ön. Antagligen kommer vi kunna åka ut om några dagar men exakt när är tydligen jätteosäkert. Om omstängdigheterna vill ska vi imorgon hjälpa till att förstärka fönstren på hostelet och flytta ner i källaren. Motorvägen norrut är avstängd. Med andra ord är stormen/orkanen rätt allvarlig.
   Erik

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, vi såg på nyheterna om cyklonen/orkanen Hamish som har nivå 5 den högsta, att den är påväg söderut. Den är inte att leka med. På nyheterna sa de att man börjat evakuera folk, hoppas ni har koll på läget och att ni sätter ér i säkerhet. Helen och Ulf.

2009-03-08 @ 08:33:03
Postat av: Ann-Kristin

Hej!

Ja ta det lungt nu och är försiktiga, inga chansningar nu, du Erik har ju inte så många dagar kvar nu där nere. Lycka till och sköt om Er allihopa

2009-03-08 @ 14:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0